Штаб ООС викрив обурливу провокацію "ЛНР" у Станиці Луганській
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС викрив обурливу провокацію "ЛНР" у Станиці Луганській

Штаб ООС викрив обурливу провокацію "ЛНР" у Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої "ЛНР" імітують демонтаж фортифікацій в районі моста у Станиці Луганській. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво штабу Операції Об'єднаних сил.

За інформацією Української сторони СЦКК, найманці та окупанти наразі не здійснюють реального демонтажу, проте намагаються зберегти фортифікації. Йдеться про ділянку розведення сил під номером 1.

ООС наголошує, що домовленості полягають у повному звільнені зазначеної зони від військової присутності.

"Варто наголосити, що зазначені дії ставлять під зрив виконання Мінських домовленостей щодо розведення сил та засобів, таким чином окупаційна адміністрація не дає можливості українській стороні перейти до реальних дій з ремонту зруйнованої частини мосту", - підкреслює командування.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська сторона проінформувала про припинення усіх робіт в районі станичного мосту. Це напряму пов'язане з діями бойовиків, які не бажають відводити власні сили та демонтувати укріплення. Без цього неможливо відновлення об'єкту, покращить рух громадян через КПВВ "Станиця Луганська", що є наразі лише пішохідним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?