Дрони масово атакували Москву та Севастополь
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони масово атакували Москву та Севастополь

Дрони масово атакували Москву та Севастополь
Джерело:  online.ua

За словами мера столиці РФ Сергія Собяніна, вночі 10 серпня два дрони летіли у бік Москви, однак їх нібито вдалося збити російським силам протиповітряної оборони. Окрім того, Міноборони країни-агресорки заявляє про атаку 11 безпілотників на Севастополь, що у Криму.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про атаку дронів на Москву 10 серпня

Вночі, близько 4-ї години ранку, ППО збила два ударних БпЛА, що летіли у бік міста. Один – у Калузькій області, інший – у районі ЦКАД (центральна кільцева автомобільна дорога – ред.), - написав Собянін.

Інші подробиці російська влада не повідомляє.

На цьому тлі не можна не згадати про те, що вночі 9 серпня Москву також намагалися атакувати два дрони. За словами Собяніна, їх збили на околицях міста.

Ба більше, 9 серпня на території Загорського оптико-механічного заводу в підмосковному Сергієвому Посаді стався потужний вибух.

Російські Телеграм-канали пишуть про щонайменше 10 загиблих.

Що відомо про атаку дронів на Севастополь 10 серпня

Як заявляє Міністерство оборони Росії, вночі 10 серпня кримське місто Севастополь намагалися атакувати 11 дронів, 2 з них нібито були збиті, а 9 – уражені засобами РЕБ.

Поблизу міста Севастополь черговими засобами ППО було уражено 2 БПЛА, ще 9 придушено засобами радіоелектронної боротьби, які, не досягнувши мети, зазнали аварії в акваторії Чорного моря, - пишуть у російському оборонному відомстві.

Окрім того, представники команди Шойгу прокоментували нову атаку дронів на Москву.

Два БПЛА, що летіли у напрямку міста Москва, знищені засобами ППО в небі над Малоярославським районом Калузької області та над територією Одинцовського району Московської області, – продовжують стверджувати російські загарбники.

Влада РФ продовжує запевняти, що внаслідок атаки дронів ніхто не постраждав.

Читайте також:

  • Під Москвою пролунав сильний вибух на оптико-механічному заводі — відео

  • У Криму чутно вибухи та перекрито Кримський міст. Окупанти заявили про навчання — фото

  • Сили оборони ліквідували ще 820 російських окупантів та вертоліт — зведення Генштабу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?