Друг України в США знайшов нове жорстке слово для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Друг України в США знайшов нове жорстке слово для Путіна

Друг України в США знайшов нове жорстке слово для Путіна
Джерело:  online.ua

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував спроби поставити знак рівності між Вашингтоном і Москвою після того, як президент Дональд Трамп провів аналогії між політикою США і Росії.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал CNN, в своєму виступі в Сенаті Маккейн нагадав про російського опозиціонера Володимира Кара-Мурзу, якого госпіталізували з отруєнням.
За словами сенатора, Володимир Кара-Мурза знав, що президент Росії Володимир Путін є вбивцею.
"І він вбивця. І він цілком може бути наступною мішенню. Володимир знав, що немає ніякої моральної подібності між США і путінською Росією", - сказав Маккейн.
Читайте також: Трамп знову хвалить Путіна, але є одна гарна обставина — CNN
"Немає ніякої моральної подібності між цим м'ясником і шибеником, полковником КДБ, і США - країною, яку Рональд Рейган називав сяючим містом на пагорбі. І заяви про якусь моральну схожість двох країн - свідоцтво або жахливої ​​дезінформованості, або неймовірної упередженості", - підкреслив сенатор.
Маккейн під час виступу нагадав і про інших загиблих критиків Путіна і журналістів, у вбивстві яких підозрюють російську владу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп в інтерв'ю Fox News відмовився називати Путіна вбивцею і заявив про повагу до президента Росії.
На слова журналіста, що Путін є вбивцею, Трамп відповів: "Є багато вбивць. У нас є багато вбивць. А ви думаєте, наша країна така безневинна?"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?