Другий тур виборів президента 2019: в США розповіли про свої очікування
Категорія
Україна
Дата публікації

Другий тур виборів президента 2019: в США розповіли про свої очікування

Другий тур виборів президента 2019: в США розповіли про свої очікування
Джерело:  online.ua

Пані посол США в Україні Марі Йованович заявила, що в посольстві США в Україні сподіваються на активну участь громадян України у другому турі президентських виборів, передає ONLINE.UA з посиланням на сторінку дипвідомства у Facebook.

"Я і мої колеги з посольства США разом з народом України очікуємо сьогодні демократичних і мирних виборів, які відображають волю громадян України. Сподіваюся, що сьогодні всі українці, які володіють виборчим правом, візьмуть активну участь у демократії і проголосують", - сказано в заяві.

Явка на виборах в першому турі становила 63,52%. У другий тур президентських виборів вийшли керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше спецпредставник США з питань України Курт Волкер заявив, що ситуація з виборами в Україні нагадує Brexit, вибори у Франції та Сполучених Штатах. Він наголосив, що незалежно від того, хто стане переможцем президентських виборів, РФ продовжить його тестування інструментами своєї гібридної війни.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Волкер зізнався, кого США підтримують на виборах в Україні. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?