Президентські вибори 2019: в США зізналися, кого насправді підтримують
Категорія
Політика
Дата публікації

Президентські вибори 2019: в США зізналися, кого насправді підтримують

Президентські вибори 2019: в США зізналися, кого насправді підтримують
Джерело:  Hromadske

Спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер заявив, що Сполучені Штати Америки будуть співпрацювати з будь-яким президентом України, незалежно від того, хто переможе на президентських виборах, передає ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

"Ми будемо працювати з Україною над всіма цими пунктами. І ми будемо працювати з будь-яким керівництвом, яке прийде до влади. Україна зробила більше за останні 2 роки, ніж за попередні 25. Але ще багато роботи попереду", — сказав Волкер.

За його словами, США не підтримують жодного окремого кандидата, а підтримують принципи.

Окрім того, зі словом також виступив сенатор-демократ Кріс Мерфі, наголосивши, що США зобов'язані захищати суверенітет України, боротися з корупцією та модернізувати економіку до тих пір, поки Росія "не вийде із незаконно захоплених територій України".

"І це зобов’язання діє без огляду на те, хто є президентом країни. Ми не втручаємось в українські вибори, не даємо жодних рекомендацій. Ми лише даємо чітко зрозуміти: Сполучені Штати будуть стояти разом з українським народом і будуть стояти з керівництвом країни, попри те, який шлях вона обере", — сказав Мерфі.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Андрій Вігірінський запевняє, що  підстав для масових акцій протесту наразі немає,  адже закликів виходити на майдани не прозвучало від жодного з кандидатів у президенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?