Експерт розповів, чи будуть акції протесту через результати виборів
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт розповів, чи будуть акції протесту через результати виборів

Експерт розповів, чи будуть акції протесту через результати виборів
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Андрій Вігірінський запевняє, що підстав для масових акцій протесту наразі немає, адже закликів виходити на майдани не прозвучало від жодного з кандидатів у президенти, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Гучних повідомлень про фальсифікації, що могли б збурити населення до якихось активних акцій непокори, не було. Закликів з боку кандидатів у президенти до вуличних протестів – також. Навіть найбільш опозиційні Бойко і Тимошенко заявили, що потрібно, аби активізувалися офіційні спостерігачі для захисту результатів виборів", - пояснює політолог.

Він також нагадав, що праворадикальні організації, такі як Нацкорпус, Нацдружини і "С14" під час голосування теж себе не проявили. Хіба що біля ЦВК в день голосування збиралися молодики.

Як повідомляв ONLINE.UA, західні ЗМІ активно аналізують та обговорюють результати першого туру президентських виборів в Україні. Як відомо, згідно з даними екзит-полів, у другий тур проходять чинний президент Петро Порошенко та комік Володимир Зеленський. Світові медіа пояснюють це тотальною недовірою українців до політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?