Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві Старицького – перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві Старицького – перші подробиці

Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві Старицького – перші подробиці
Джерело:  24 канал

Колишнього очільника МЗС України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві ексвласника "Інтера" Сергія Старицького наприкінці лютого 2020 року. Однак в ході судового засідання захист колишнього міністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві. Зазначається, що відповідну заяву дружина колишнього дипломата, Марина Козерод, подала правоохоронним органам 25 березня. Про це розповів адвокат Кожари під час засідання, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами жінки, вбивство Сергія Старицького нібито трапилося випадково. Марина Козерод запевняє, що уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій. Наразі також відомо, що адвокат відкидає версію конфлікту. Захист стверджує, що у момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку.

Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю - та вистрелила.

"Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч", - заявив адвокат.

Окрім того, він додав, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. За словами прокурорів, вони поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Нагадаємо, що Леоніда Кожару на посаду глави МЗС призначив колишній президент-втікач Віктор Янукович. МЗС тих часів коливалось між Євросоюзом та РФ. У 2014 році саме за правління Кожари уряд розвернувся в бік Росії. Це призвело до Революції Гідності.

Як повідомляв ONLINE.UA, Шевченківський районний суд Києва буде розглядати справу щодо вбивства екс-власника "Інтера" Сергія Старицького наприкінці лютого 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?