Дружина Зеленського захворіла на COVID-19 - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Зеленського захворіла на COVID-19 - перші подробиці

Дружина Зеленського захворіла на COVID-19 - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Позитивний тест на новий коронавірус COVID-19 здала дружина українського президента Олена Зеленська. Цю інформацію офіційно підтвердили на вищому рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

Згідно з заявою адміністрації, перша леді не має жодних симптомів. Її самопочуття - добре.

"Зараз Олена Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї. Президент України Володимир Зеленський та діти також пройшли тестування, їхні результати негативні", - зазначив ОПУ.

Офіційне представництво додало, що Олена Зеленська завжди дотримувалася епідемічних правил під час роботи. Водночас вона регулярно проходила тестування на COVID-19. Попередній аналіз, який зробили на початку червня, виявився негативним.

"Де та коли саме могло відбутися зараження – поки що невідомо, проводиться епідеміологічне розслідування. Всім контактним особам одразу повідомлено про потенційну небезпеку інфікування. Їм рекомендовано дотримуватися самоізоляції та по можливості також пройти тестування", - підкреслив офіс.

Слід зауважити, що коронавірус по всьому світу не робить виключень. Його діагностували у багатьох політиків чи серед представників їхніх родин. На початку пандемії COVID-19 перенесла дружина канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо, а голова британського уряду Борис Джонсон взагалі потрапив до реанімації на кілька ночей через цей діагноз.

Станом на ранок у п'ятницю, 12 червня, в Україні підтвердили 29 753 випадки COVID-19. За останню добу 683 нових.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський у своєму новому інтерв’ю зважився  на шокуюче зізнання — він вперше публічно розповів, що всерйоз хотів заразитись коронавірусом. Коли журналіст поцікавився, чому виникло подібне дивне бажання — президент заявив, що планував на власному прикладі продемонструвати абслютно усім українцям, "що це страшно".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?