Я хотів це зробити - Зеленський шокував українців новою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Я хотів це зробити - Зеленський шокував українців новою заявою

Я хотів це зробити - Зеленський шокував українців новою заявою

Глава держави Володимир Зеленський у своєму новому інтерв'ю зважився на шокуюче зізнання - він вперше публічно розповів, що всерйоз хотів заразитись коронавірусом. Коли журналіст поцікавився, чому виникло подібне дивне бажання - президент заявив, що планував на власному прикладі продемонструвати абслютно усім українцям, "що це страшно". На його думку, подібний план міг би спрацювати, і "людям було б легше". Однак, за словами українського лідера, його команда в Офісі президента зразу ж заблокувала дану ідею, наголосивши, що це занадто. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Я хотів на собі пройти цей етап. Щоб людям було легше. Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли – це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу", - відверто зізнається український лідер.

Володимир Зеленський звернув увагу на те, що абсолютно не боїться захворіти коронавірусом, однак його команді ця ідея все одно не сподобалася, і вона зробила все, щоб президент від неї відмовився якнайшвидше.

"Вирішили, що занадто. Перебор", – розповів глава держави.

Окрім того, Зеленський не міг також проігнорувати той факт, що його не пробачила б дружина та діти після такої витівки.

"Сказали б, що я божевільний. І, в принципі, були б праві", - жартує український президент.

Хоча цей неоднозначний план Володимира Зеленського був заблокований, глава держави продовжує робити все можливе, щоб українці не ігнорували карантинні обмеженні. Так, 8 червня він знову озвучив важливе попередження громадянам. Зеленський звернув увагу на те, що якщо українці будуть масово порушувати карантинні обмеження, через що в нашій країні загострилася ситуація з коронавірусом, то доведеться знову вводити жорсткі заходи. Український лідер підкреслив, що правила соціального дистанціювання і масочного режиму ніхто не скасовував, додавши, що поки ми не можемо собі дозволити масові розважальні заходи, які передбачені на новому етапі пом’якшення карантину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава МОЗ Максим Степанов виступив з довгоочікуваною заявою - він наголосив, що з 10 червня українська влада планує новий етап пом’якшення карантину. Усі важливі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?