Дуда не вірить у повномасштабне вторгнення Білорусі в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Дуда не вірить у повномасштабне вторгнення Білорусі в Україну

Дуда не вірить у повномасштабне вторгнення Білорусі в Україну
Джерело:  online.ua

Польський лідер Анджей Дуда не вірить у те, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко віддасть своїй армії наказа офіційно вступити у війну проти України. Своєю думкою з цього приводу він поділився, коли прибув на саміт НАТО у Мадриді 30 червня.

Джерело:  "Європейська правда"

Дуда має сумніви, що Білорусь почне війну проти України

Польський лідер звернув увагу міжнародної спільноти на те, що офіційний Мінськ вже надає підтримку солдатам РФ у їхній агресивній війні проти України.

Звичайно, є деяка підтримка російській армії, російських військ з білоруського боку. Білоруські лікарні приймають російських військових, вони отримують там медичну підтримку, - нагадав присутнім президент Польщі.

Анджей Дуда не приховує, що не вірить в те, що нелегітимний президент республіки прийме рішення про офіційний вступ у війну проти України.

Я не думаю, що влада Білорусі і білоруське суспільство вирішать вступити у війну і підтримують Росію у агресії проти України, - зазначив політик, однак не пояснив, чому у нього склалася така думка.

Як уже згадувалося раніше, під час останньої серії ракетних ударів по всій території України Росія застосовувала ракети, випущені, зокрема, з повітряного простору Росії та Білорусі.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Окрім того, нещодавно білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав цинічно брехати, що Захід намагається втягнути його країну у війну в Україні.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?