Думав інакше: Зеленський відреагував на оприлюднення стенограми розмови з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Думав інакше: Зеленський відреагував на оприлюднення стенограми розмови з Трампом

Думав інакше: Зеленський відреагував на оприлюднення стенограми розмови з Трампом
Джерело:  Укрінформ

Український президент Володимир Зеленський заявив, що очікував публікації лише американської половини стенограми розмови з Дональдом Трампом. Про це повідомляє ONLINE.UA, пославшись на Укрінформ.

За словами державного лідера, він не проти публікації таких матеріалів, хоча й очікував дещо іншого. Він додав, що є відкритою людиною.

"Хоча особисто я гадаю, що іноді такі дзвінки між двома президентами незалежних країн не повинні публікуватися. Тому що іноді, ви знаєте, є геополітика, є якісь плани, таке інше. Але я не боюся цього, ви бачили", - пояснив Зеленський.

Президент додав, що напередодні цього оприлюднення не мав контактів зі своїм американським колегою. Він не у курсі, чи був необхідний тут письмовий дозвіл на публікацію.

Нагадаємо, Білий дім оприлюднив текст у середу, 25 вересня, на тлі звинувачень проти Трампа щодо тиску на Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація Трампа зробила помилку під час надсилання рекомендацій президенту щодо публічного згадування цього скандалу. Цей лист випадковим чином надіслали у штаб-квартиру Демократичної партії - безпосереднім опонентам голови США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?