Дурнів немає: в мережі висміяли неприємності європейської "подруги" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Дурнів немає: в мережі висміяли неприємності європейської "подруги" Путіна

Дурнів немає: в мережі висміяли неприємності європейської "подруги" Путіна

Кандидату в президенти Франції, голові партії "Національний фронт" Марін Ле Пен відмовили в кредитуванні в фінустановах Франції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle, що цитує агентство Bloomberg.


Читайте також: Європейська "подруга" Путіна викликала гнів заявою про Росію


У зв'язку з відмовою французьких банків давати їй кредити, Марін Ле Пен візьме позику в 6 млн євро з фонду мікропартіі Cotelec, що знаходиться під контролем її батька Жан-Марі Ле Пена.


"Фундаментальна проблема полягає в тому, що французькі банки відмовилися від виділення позик і самостійно приймають рішення, яких кандидатів на президентських виборах підтримувати, а які ні", - пояснив віце-президент партії НФ Флоріан Філіппо.


У соцмережах проіронізували над відмовою банків Франції давати кредити Марін Ле Пен і запропонували їй взяти гроші у президента Росії Володимира Путіна, політику якого, як відомо, глава "Національного фронту" активно підтримує.


Так, російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір"Костянтин Боровий написав: "Дурнів немає. Нехай просить у Путіна".



Stede Bonet: "І, що найсумніше, Путін дасть їй гроші... Навіть якщо підвідомчий йому "духовний" народець буде голодувати, він не відмовиться від своїх геополітичних ігрищ... (".


Kolesnichenko Irina: "Звичайно допоможе, не питання. Ось Монголії недавно списав весь борг, а потім знову дав кредит".



Відзначимо, що на думку багатьох експертів успіх партії "Національний фронт" багато в чому пов'язаний з тим, що Путін дає гроші на те, щоб організувати розкол в Європі, і робить це практично у всіх країнах, а Ле Пен краще всіх справляється з роллю "трунокопача" об'єднаної Європи.


Як повідомляв ONLINE.UA, Марін Ле Пен підтримала дії Володимира Путіна в Сирії і наполягла на його лідерстві у вирішенні цього конфлікту, а також заявляла, що  в разі перемоги на президентських виборах у Франції визнає Крим російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?