Дуров оголосив про можливість імпорту в Telegram усього листування з WhatsApp
Категорія
Технології
Дата публікації

Дуров оголосив про можливість імпорту в Telegram усього листування з WhatsApp

Дуров оголосив про можливість імпорту в Telegram усього листування з WhatsApp
Джерело:  online.ua

Месенджер Telegram дозволив імпортувати історію листування між користувачами з іншого месенджеру WhatsApp, який належить компанії Facebook. Засновник проєкту Павло Дуров зауважив, що функцію розробили для користувачів iOS та Android буквально напередодні, після обговорення теоретичної можливості. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його заяву через канал у месенджері.

За словами бізнесмена, функція підтримує імпорт чатів з пре-телеграмовських месенджерів KakaoTalk і Line.

“Нічого подібного ніколи ще не робилося для великого додатку та наша команда задіяла серйозну магію, щоб усе працювало. Ми задоволені результатом: перенесення повідомлень до Telegram дозволяє людям зберегти простір на накопичувачі та перестати хвилюватися через зміну гаджетів чи бекапи”, - пояснив Дуров.

Він зауважив, станом на сьогодні функція імпортує всі повідомлення у кінець обраної бесіди месенджеру. Наразі фахівці працюють над процесом змішування двох листувань, щоб усе виглядало більш органічно. Такий запит здійснили самі користувачі.

Зараз такий мікс можливий лише у разі, коли листування мають менше за 100 повідомлень.

“Оригінальне значення паперового літачка на логотипі Telegram - це “воля”. Для нас воля вибору та можливість перенесення даних найголовніші. Люди повинні мати повний контроль над їхніми даними — та їхнім життям”, - резюмував очільник компанії-розробника.

За офіційними даними Telegram, упродовж січня 2021 року до месенджера перейшли з інших додатків близько 100 мільйонів користувачів. Таке “переселення” пов’язане з оголошенням команди WhatsApp про намір передавати усі дані до системи Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, корпорація Apple оголосила про надходження найбільшого прибутку за квартал у своїй історії. Продажі гаджетів компанії дозволили їй очолити світовий ринок за підсумками четвертого кварталу 2020 року. Показники продажу смартфонів від Apple збільшилися на 22% та встановили рекорд в історії компанії на рівні 90,1 мільйона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?