Дуже хороший день: Гончарук оцінив переговори з МВФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже хороший день: Гончарук оцінив переговори з МВФ

Дуже хороший день: Гончарук оцінив переговори з МВФ
Джерело:  Hromadske

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук назвав "дуже крутими" переговори з директоркою-розпорядницею Міжнародного валютного фонду Кристаліною Георгієвою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

З відповідною заявою голова Кабінету міністрів виступив перед інвесторами на Всесвітньому інвестиційному форумі 23 січня.

"Вчора для України був дуже хороший день. Ми дуже добре, дуже круто зустрілися з нашими друзями з МВФ", - зазначив Гончарук.

Прем'єр не оголосив конкретних деталей щодо переговорів з Георгієвою, які відбулися 22 січня. Пізніше, вже у кулуарах форуму, він нагадав, що очікує нової програми співпраці з МВФ "найближчими місяцями".

Нагадаємо, зустріч з очільницею фонду вели окрім Олексія Гончарука президент Володимир Зеленський та міністерка фінансів Оксана Маркарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Міжнародного валютного фонду оцінили прогрес України у впровадженні судових та економічних реформ. Наразі організація майже готова розглянути на рівні Ради директорів надання програми розширеного кредитування на три роки. Втім, для цього Києву необхідно довести до кінця певні процеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?