Дуже і дуже складно: у Путіна шокували новою заявою після зустрічі із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже і дуже складно: у Путіна шокували новою заявою після зустрічі із Зеленським

Дуже і дуже складно: у Путіна шокували новою заявою після зустрічі із Зеленським
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва продовжує дивувати новими заявими після завершення переговорів нормандської четвірки. Цього разу речник Кремля Дмитро Пєсков наголосив, що український лідер Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін встигли озвучити свої підходи до різних тем і готовність до компромісів, але досягти остаточних домовленостей не змогли.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"В рамках того, що зафіксовано в тексті Мінських угод, на будь-яку гнучкість готові всі", - додав прессекретар очільника Кремля.

Також він зазначив, що на зустрічі президентів обговорювалися теми, пов'язані з врегулюванням газової суперечки Москви і Києва. За його словами, під час переговорів учасники постійно висловлювали незгоду з тими чи іншими формулюваннями. Зокрема, Путіну не подобався термін "окуповані території", але, за словами його прессекретаря, "це робоча ситуація на переговорах". Також Пєсков наголосив, що узгоджувати підходи президенти будуть на нових переговорах.

Варто зазначити, що наразі Москва не виключає можливості зміни Нормандського формату, про що говорив український лідер.

Речник Кремля традиційно назвав бойовиків "самопроголошеними республіками" і додав, що вирішувати проблему Донбасу без урахування їхніх думок буде "дуже і дуже складно".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Арсен Аваков, який був членом української делегації у Парижі, поділився з українцями шокуючими подробицями зустрічі глави держави Володимира Зеленського з його російським колегою Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?