Здали нерви - почав кричати: у Зеленського розповіли шокуючі подробиці зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Здали нерви - почав кричати: у Зеленського розповіли шокуючі подробиці зустрічі з Путіним

Здали нерви - почав кричати: у Зеленського розповіли шокуючі подробиці зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Очільник МВС України Арсен Аваков, який був членом української делегації у Парижі, поділився з українцями шокуючими подробицями зустрічі глави держави Володимира Зеленського з його російським колегою Володимиром Путіним. За словами міністра, під час активних обговорень повернення Україні контролю над кордоном з РФ у представника російської сторони Владислава Суркова здали нерви - він навіть почав кричати.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт МВС.

"У пана Суркова здали нерви, він там папери кинув на стіл і кричав: "ми так не домовлялися". Вони запропонували розводити і далі війська. Куди розводити? В Марїнці? Де кожен метр политий кров’ю. І відведення означає здачу наших позицій на кілометри. Чи в Широкіно, де ми стали так, щоб Маріуполь убезпечити? Це нісенітниця. Ми чітко дали зрозуміти, гуманітарні коридори – добре, бо людям треба дати можливість їздити без черг. В Луганській області немає жодного коридору, де може проїхати машина", - розповів Арсен Аваков.

Міністр вкотре наголосив, що українські правоохоронці готові патрулювати звільнені від бойовиків території Донбасу разом із представниками територіальних громад. Однак, варто зазначити, що це стане можливо в перспективі, коли РФ віддасть контроль над українським кордоном та сторони досягнуть всіх домовленостей.

"Наша позиція дуже проста – спочатку безпека, повернення військовополонених, а потім вибори і все інше. Компроміс може бути – ми не за місяць візьмемо кордон, а за два дні. У нас є 480 кілометрів кордону захопленого Росією і ми будемо потихеньку, щодня повертати контроль над ним", - пояснив Арсен Аваков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін в ході брифінгу за підсумками "нормандського саміту" в Парижі у своєму стилі озвучив нову цинічну претензію українському лідеру Володимиру Зеленському. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?