Дуже надихає: глава Пентагону Остін похвалив ЗСУ після успішного контрнаступу
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже надихає: глава Пентагону Остін похвалив ЗСУ після успішного контрнаступу

Дуже надихає: глава Пентагону Остін похвалив ЗСУ після успішного контрнаступу
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони США Ллойд Остін офіційно підтвердив, що Збройні сили України досягли певних успіхів у своїх операціях на Харківському та Херсонському напрямках.

Джерело:  Reuters

Очільник Пентагону Остін відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ

Зараз ми бачимо успіх біля Херсона, ми бачимо певний успіх біля Харкова, і це дуже, дуже надихає, - виступив із заявою з цього приводу глава американського оборонного відомства.

За словами очільника Пентаону, новий прорив українськиї воїнів стане серйозним ударом для армії РФ, яка, як стверджують західні розвідники, зазнала масштабних втрат.

Ба більше, наголошується, що успіхи ЗСУ також стануть великим поштовхом для команди українського лідера Володимира Зеленського, яка прагне показати своїм західним прихильникам, що може змінити ситуацію на окупованих територіях силою і заслуговує на подальшу підтримку.

Що відомо про останні події на фронті

У Генштабі ЗСУ 9 вересня офіційно підтвердили, що протягом останніх трьох днів на Харківському напрямку українські воїни проводять успішний контрнаступ — нашим захисникам вдалося просунутися майже на 50 км.

8 вересня глава держави Володимир Зеленський повідомив, що Збройним силам України вдалося звільнити місто Балаклія, що на Харківщині. Загалом наші захисники деокупували понад 20 населених пунктів протягом останніх днів.

Одним з останніх звільнили село Волохів Яр у Харківській області. Зараз тривають бої біля Куп'янська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?