Дуже п'яний майор поліції влаштував дебош під Кропивницьким: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Дуже п'яний майор поліції влаштував дебош під Кропивницьким: з'явилися фото

Дуже п'яний майор поліції влаштував дебош під Кропивницьким: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У районі Новоолексіївки недалеко від Кропивницького (Кіровограда до перейменування) майор поліції в стані алкогольного сп'яніння влаштував дебош і почав кидатися на патрульних.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції Кропивницького.
У неділю, 20 листопада, близько 22:00 в районі Новоолексіївка екіпаж патрульних поліцейських помітив автомобіль Ssang Yong Rexton, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.
Інспектори зупинили транспортний засіб і побачили водія з явними ознаками алкогольного сп'яніння і ледь притомного пасажира.
Патрульні викликали на місце події карету «швидкої допомоги», медики госпіталізували пасажира з діагнозом «алкогольна кома».
Несподівано для патрульних водій почав поводитися неадекватно: скандалити і кидатися на правоохоронців. Інспектори були змушені приборкати водія.
Під час перевірки документів у водія виявили посвідчення майора міліції. Після недовгого опору нетверезий дебошир заснув в службовому автомобілі.
Поліцейські склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 (керування у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП та викликали на місце події співробітників Управління внутрішньої безпеки, зазначають у відомстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві п'яна компанія побила дівчину-патрульну під час оформлення ДТП.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?