Дуже символічно: Зеленський зробив заяву про Антикорупційний суд
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже символічно: Зеленський зробив заяву про Антикорупційний суд

Дуже символічно: Зеленський зробив заяву про Антикорупційний суд
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив із заявою з нагоди офіційного відкриття Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Офісу президента.

"Я вас вітаю з відкриттям Вищого антикорупційного суду. Це дуже символічно, ви знаєте, які очікування у суспільства від роботи ВАКС. Це повернення громадянам відчуття і віри в те, що в Україні є справедливість", - підкреслив голова держави.

За словами Зеленського, у системи є певні проблеми, які пов'язані з межами підсудності. Президентська команда зобов'язалася допомогли ВАКС у притягуванні топ-корупціонерів до відповідальності.

Слід нагадати, що керівницею Вищого антикорупційного суду колектив суддів обрав Олену Танасевич.

Як повідомляв ONLINE.UA, угрупування депутатів Європарламенту звернулося до Володимира Зеленського із закликом щодо обміну бранцями з Росією. Йдеться про неприпустимість звільнення бойовика "ДНР" Володимира Цемаха, який є ключовим свідком у справі про катастрофу малайзійського Boeing на Донбасі.

Раніше з відповідною заявою про нього виступила нідерландська прокуратура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?