"Дуже цинічний": Клімкін вперше розповів, що обговорював з Лавровим
Категорія
Політика
Дата публікації

"Дуже цинічний": Клімкін вперше розповів, що обговорював з Лавровим

"Дуже цинічний": Клімкін вперше розповів, що обговорював з Лавровим
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Павло Клімкін розповів, що упродовж останніх років двічі говорив зі своїм російським колегою Сергієм Лавровим про Крим і Донбас, і відзначає, що той став дуже цинічним. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Комунікація, переважно, відбувалась у форматі Нормандії. Ми зустрічалися удвох останніми роками тільки двічі. На цих зустрічах обговорювали два питання: звільнення політичних в'язнів і Донбас із Кримом. Все, більше ні про що не говорили", - сказав він.

За словами українського дипломата, по Донбасу обговорювали "можливий формат миротворчої місії, по Криму – те, що вони там роблять, а також доступ міжнародних організацій і міжнародних гуманітарних організацій".

"З позиції його знань і досвіду – це людина, яка дуже багато знає і пройшла через багато переговорів. Я вважаю, що він став дуже цинічним. Чи він дозволив собі стати дуже цинічним. Це питання до нього, насправді", - підсумував Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше речник Кремля  Дмитро Пєсков висловив жаль, що телеміст між Росією і Україною не відбувся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?