"Україна не готова": у Путіна шокували резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна не готова": у Путіна шокували резонансною заявою

"Україна не готова": у Путіна шокували резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков висловив жаль, що телеміст між Росією і Україною не відбувся, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости"ю

"Загалом ми, безумовно, шкодуємо, що цей телеміст не відбувся. Ми як і раніше вважаємо, що це була дуже хороша і правильна ініціатива двох телеканалів, але очевидно, поки українська сторона не готова до цього", - сказав прес-секретар президента РФ.

Окрім того, на думку Пєскова в разі проведення телемосту "російська і українська сторони могли б обговорити "всі періоди" своїх відносин у новітній історії".

Нагадаємо, 7 липня російський пропагандист Дмитро Кісельов в ефірі "Росія 1" анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", заплановане на 12 липня спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить в медіа-групу кума Путіна Віктора Медведчука. Пізніше NewsOne заявив, що скасовує телемарафон "Треба поговорити" з російським пропагандистським каналом через погрози фізичної розправи.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ вже зареєструвала провадження про замах на скоєння державної зради через пропозицію українського телеканалу NewsOne влаштувати телеміст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?