Два українські фільми потрапили в міжнародний топ кращих фільмів жахів
Категорія
Культура
Дата публікації

Два українські фільми потрапили в міжнародний топ кращих фільмів жахів

Два українські фільми потрапили в міжнародний топ кращих фільмів жахів
Джерело:  online.ua

Український фільм Дмитра Томашпільського "Сторонній" продовжує стрімко підкорювати світ. Картина вже отримала десяток кінонагород, а тепер потрапила в ТОП-20 кращих хорорів 2020 року британського видання The People's Movies, яке входить в десятку кращих британських блогів про кіно. У рейтингу є ще одна українська стрічка - "Пофарбоване пташеня". Цей фільм зайняв 11-е місце в рейтингу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держкіно.

"Інтелектуальний і моторошний" Сторонній "досліджує складні філософські питання вражаючим арсеналом кінозасобів, які тримають глядача в постійній напрузі. А приголомшливо абсурдний фінал змусить прихильників теорій змови посміхнутися з трущоб своїх кролячих нір", - охарактеризували в The People's Movies український хорор.

Про фільм "Пофарбоване пташеня" написано, що це тривожна біопсія природи справжнього зла і один з найбільш технічно досконалих фільмів року в будь-якому жанрі.

Нагадаємо, в містичній картині "Сторонній" головні ролі зіграли Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова. За сценарієм у фільмі перетинаються кілька сюжетних ліній - в одній з них команда синхронного плавання несподівано зникає під водою під час виступу в басейні, а в другій - під час прийому хвойно-перловою ванни загадково зникає пацієнтка санаторію. Розслідуванням справи займається інспектор Глухівської, на рахунку якої немає жодного нерозкритого справи.

За сюжетом фільму "Пофарбоване пташеня", єврейська сім'я відправляє свого сина до родичів в село, в Східній Європі, прагнучи захистити його від масового знищення їхнього народу. Однак тітка хлопчика, яка повинна була його прийняти, несподівано для всіх вмирає. Саме тому маленький хлопчик змушений відправитися в подорож, під час якої він зіткнеться з диким і ворожим світом. Щоб вижити, йому потрібно буде навчитися відстоювати свої права, а також відважно боротися за своє життя і майбутнє.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Netflix анонсував прем'єри на 2021 рік- новий фільм буде виходити щотижня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?