Дві біженки з України загинули унаслідок сходження з рейок потяга у Баварії
Категорія
Світ
Дата публікації

Дві біженки з України загинули унаслідок сходження з рейок потяга у Баварії

Дві біженки з України загинули унаслідок сходження з рейок потяга у Баварії
Джерело:  online.ua

Внаслідок залізничної аварії, що сталася 3 червня поблизу німецького міста Гарміш-Партенкірхен (Баварія, Німеччина), загинули щонайменше п'ять осіб, серед яких дві біженки з України.

Джерело: Bild, посол України Андрій Мельник

Двоє українок загинуло у залізничній катастрофі в Німеччині

За наявними даними, чотири жертви – жінки у віці від 32 до 70 років та дитина.

Двоє з жертв – українки. Вони жити у місцевих сім'ях, які їх прийняли після початку повномасштабної війни в Україні. Мельник каже, що у кожної із загиблих українок залишилася неповнолітня дитина. Вони зараз перебувають у супроводі близьких дорослих.

Так посол повідомив, що українське генконсульство у Мюнхені вже зв'язалося з родинами загиблих. Їхні чоловіки планують приїхати в Німеччину, однак наразі вирішують проблему перетину кордону.

У поїзді, який їхав в Мюнхен, перебувало близько 140 пасажирів. З колії зійшло три 50-тонні вагони. Що стало причиною катастрофи — досі невідомо. Міністр транспорту Баварії Крістіан Бернрайтер каже, що найбільш ймовірні причини — технічна несправність поїзда або колії.

Загалом поранення отримали понад 40 пасажирів. 7 осіб вважаються зниклими безвісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?