Дві найкращі тенісистки України заявлені на турнір "Кубок Кремля"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дві найкращі тенісистки України заявлені на турнір "Кубок Кремля"

Дві найкращі тенісистки України заявлені на турнір "Кубок Кремля"
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомі спортсменки, перша і друга ракетки України Еліна Світоліна і Даяна Ястремська заявлені на турнір "Кубок Кремля", який 14-20 жовтня проходитиме у Москві, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що тенісистки є у переліку заявлених учасниць на сайті організаторів змагання.

На сторінці "Кубку Кремля" у Facebook вказано, що цьогоріч у московський спорткомплекс "Крилатське", де проходитиме турнір, серед інших "приїде і третя ракетка світу, півфіналістка "Вімблдону" і US OPEN Еліна Світоліна". І навіть фото зі Світоліною в центрі публікують.

Також вказано, що серед інших титулованих тенісисток будуть на змаганнях також шоста ракетка світу, переможниця двох турнірів Grand Slam в одиночному розряді і 20 турнірів WTA Сімона Халеп, переможниця турніру "ВТБ Кубок Кремля-2018" Дар’я Касаткіна, номер 11-й у світовому рейтингу Йоганна Конта, переможниця двох турнірів Grand Slam в одиночному розряді і підсумкового турніру WTA Петра Квітова.

Варто зазначити, що самі Світоліна і Ястремська поки не давали офіційних коментарів щодо участі в турнірі у Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Еліна Світоліна вирішила розірвати стосунки із Гаелем Монфісом, з яким вона зустрічалася менше року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?