Двоє міністрів відмовилися від посад в оновленому Кабміні - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Двоє міністрів відмовилися від посад в оновленому Кабміні - що відомо

Двоє міністрів відмовилися від посад в оновленому Кабміні - що відомо

Чинний голова Міністерству розвитку економіки та сільського господарства Тимофій Милованов відмовився від роботи в оновленому Кабінеті міністрів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує власні джерела.

За даними інформаторів, посадовцю запропонували очолити наново відділене Міністерство агропромислового комплексу. Іншій людині — Роману Жуковському — запропонували стати міністром економіки.

"Милованов кілька хвилин тому сказав "ні". Жуковський за ніч теж відмовився. За кого голосувати, не ясно", - зазначив співрозмовник із фракції "Слуга народу".

В українському уряді незабаром будуть затверджені суттєві кадрові зміни. У відставку, ймовірно, відправлять прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а разом з ним - переважну більшість чинних міністрів.

Деякі представники Кабміну самостійно відмовилися від роботи у майбутньому, як це зробив згаданий вище Милованов. Разом з ним зміни не підтримала міністерка освіти ти науки Ганна Новосад.

Вони досягли такого рішення за підсумками зустрічі нардепів "Слуги народу" напередодні, 3 березня. Рада збереться для відповідного голосування вже у середу, 4 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр уряду Дмитро Дубілет та міністр економічного розвитку Тимофій Милованов можуть отримати вимоги пройти додаткові співбесіди для збереження роботи в Кабміні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?