У Зеленського пояснили, що чекає на окремих міністрів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, що чекає на окремих міністрів

У Зеленського пояснили, що чекає на окремих міністрів
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр уряду Дмитро Дубілет та міністр економічного розвитку Тимофій Милованов можуть отримати вимоги пройти додаткові співбесіди для збереження роботи в Кабміні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами заступниці голови фракції "Слуга народу" Євгенії Кравчук, на деякі посади в уряді претендують кілька кандидатів.

"Я так розумію, що з міністром Кабінету міністрів Дубілетом ще буде додаткова співбесіда. Також має бути додаткова співбесіда з чинним міністром Миловановим на посаду міністра агрополітики", - пояснила вона.

Кравчук зазначила, співбесіди щодо інших посад ще тривають.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про підготовку значних кадрових змін у Кабміні. Зокрема, у відставку піде прем'єр-міністр Олексій Гончарук, разом з ним - багато інших посадовців.

Нардепи "Слуги народу" зібралися на засідання для обговорення питань масових відставок представників уряду ввечері у вівторок, 3 березня. Президент Володимир Зеленський скликав позачергове засідання парламенту з цього приводу на другу половину дня 4 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх запропонував президентській фракції "Слуга народу" призначити очільником Кабміну Дениса Шмигаля. За попередніми даними, Шмигаля мають намір призначити не виконуючим обов’язки прем’єра, а повноцінним главою КМУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?