Двоє росіян майже тиждень дрейфували в Тихому океані на перевернутому човні
Категорія
Події
Дата публікації

Двоє росіян майже тиждень дрейфували в Тихому океані на перевернутому човні

Двоє росіян майже тиждень дрейфували в Тихому океані на перевернутому човні
Джерело:  online.ua

У Камчатському краї двоє чоловіків врятувалися після 6 днів дрейфу в Тихому океані на перевернутому гумовому човні. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МНС РФ у Камчатському краї, інцидент трапився за 150 км від Петропавловська-Камчатського, звідки троє чоловіків відплили порибалити.

Перебуваючи за кілька десятків кілометрів від берега, в районі бухти Мала Медвежка, чоловіки потрапили в шторм, під час якого їхній човен перевернувся. Двом рибалкам вдалось зачепитися за борт човна, третій зник без вісті.

Протягом шести днів чоловіки дрейфували в океані, а потім змогли доплисти до берега за допомогою лопати. Діставшись узбережжя Камчатки, вони змогли додзвонитися в службу порятунку і повідомити про інцидент – як з’ясувалося пізніше, з собою у них був телефон, який не промокає. Для евакуації потерпілих були залучені рятувальники місцевого підрозділу МНС Росії.

Знайти чоловіків вдалося лише після дослідження близько 50 кілометрів берегової лінії. Переконавшись в тому, що медична допомога людям не потрібна, співробітники МНС доставили їх в Петропавловськ-Камчатський.

Нагадаємо, що днями стало відомо, коли запрацює російський газопровід «Турецький потік».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?