Стало відомо, коли запрацює російський газопровід "Турецький потік"
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, коли запрацює російський газопровід "Турецький потік"

Стало відомо, коли запрацює російський газопровід "Турецький потік"
Джерело:  online.ua

Газопровід "Турецький потік" введуть в експлуатацію до кінця 2019 року, як і було заплановано.Про це повідомила офіційна представниця консорціуму "Турецький потік" Асли Есен, передає ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

Окрім того, вона нагадала, що проект "Турецький потік" передбачає будівництво двох гілок сумарною потужністю прокачування 31,5 мільярда кубометрів газу в рік. Будівництво морської ділянки газопроводу завершене, нині почалися випробування стійкості і безпеки, сказала Есен.

За її словами, також завершили будівництво сухопутної ділянки газопроводу на території Росії.

"Проект, як і було заплановано, буде введений в експлуатацію в кінці 2019 року. Завершено понад 70 відсотків робіт в рамках будівництва приймального терміналу в селищі Кийикей, яке вважається останнім етапом реалізації проекту. Тому, без сумніву, трубопровід буде зданий в експлуатацію в термін", - сказала Есен.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше наступниця канцлерки ФРН Ангели Меркель, голова Християнсько-демократичного Союзу (ХДС)  Аннегрет Крамп-Карренбауер, вкотре підтримала будівництво газопроводу "Північний потік-2"  та висловила невдоволення можливою реакцією США у вигляді санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?