Двоє учнів відкрили вогонь у школі Колорадо: є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

Двоє учнів відкрили вогонь у школі Колорадо: є жертви

Двоє учнів відкрили вогонь у школі Колорадо: є жертви
Джерело:  Reuters

Черговий випадок масової стрілянини у громадському місці трапився у США. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters, двоє старшокласників, озброєних пістолетами, увірвалися в науково-технічну школу міста Денвер, штат Колорадо, та відкрили вогонь по учнях. У результаті нападу один 18-річний школяр загинув, ще кілька учнів перебувають у важкому і середньому стані в місцевих лікарнях.

За інформацією глави поліції округу Дуглас Тоні Сперлока, злочинці відкрили вогонь у двох різних приміщеннях, де проходили уроки для старшокласників.

«Два учня зайшли в школу STEM і відкрили стрілянину по інших учнях в двох різних класах», – сказав Сперлок.

На цей час відомо, що підозрювані у стрілянині затримані. Одним з них є 18-річний Девон Еріксон, інший – неповнолітній трансгендер, тому його ім’я не розголошується. Місцевий телеканал Denver7 повідомляє, що підозрювані влаштували стрілянину через помсту іншим учням.

Заступник шерифа Холлі Ніколсон-Клут розповіла, що поліцейські прибули до школи через дві хвилини після отримання інформації про стрілянину, у цей момент ще лунали постріли. Це допомогло уникнути більш значних жертв.

Під час затримання підозрювані чинили опір поліцейським, вступивши з ними в перестрілку. Поліція вилучила у затриманих три пістолети і рушницю, але, як заявили в поліції, рушниця під час нападу не використовувалася.

У технічній школі STEM навчається біля 1850 дітей різного віку – від першокласників до учнів 12 класу.

Нагадаємо, що у США жінка зірвала джекпот у лотерею, побачивши щасливі номери уві сні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?