У США жінка зірвала джекпот у лотерею, побачивши щасливі номери уві сні
Категорія
Світ
Дата публікації

У США жінка зірвала джекпот у лотерею, побачивши щасливі номери уві сні

У США жінка зірвала джекпот у лотерею, побачивши щасливі номери уві сні
Джерело:  online.ua

Жителька американського штату Меріленд виграла 101 тисячу доларів у лотерею завдяки цифрам, які колись побачила уві сні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на UPI.

За інформацією журналістів, 64-річна американка з міста Балтимор почала регулярно грати у лотерею з того часу, як 24 роки тому їй приснилося, як до неї підходить чоловік і каже їй цифри 4-8-11-21-27. Незважаючи на те, що багато років вона не вигравала, нарешті доля їй посміхнулася.

2 травня, під час розіграшу лотереї Bonus Match 5 обидва її квитки виграли по 50 тисяч доларів. Враховуючи додаткові комбінації загальна сума виграшу становила 101600 доларів.

За всю історію проведення лотерей у США найбільший джекпот був розіграний у 2016 році, коли розмір виграшу сягнув 1,5 млрд доларів. Ця фантастична сума була розділена між трьома переможцями з Каліфорнії. Щоправда, до отримання грошей щасливчикам довелося заплатити з виграшу 25% податку. Магазин, де був придбаний цей лотерейний квиток, отримав премію у розмірі 1 млн доларів.

Нагадаємо, що днями у Нацбанку назвали новий ризик, який загрожує фінансовій стабільності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?