Двоє військових армії РФ сховались від БПЛА ЗСУ під палаючою БМП — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє військових армії РФ сховались від БПЛА ЗСУ під палаючою БМП — відео

Двоє військових армії РФ сховались від БПЛА ЗСУ під палаючою БМП — відео
Джерело:  online.ua

Здається військові злочинці армії РФ абсолютно втратили здатність до логічного мислення. Так двоє російських військових вирішили сховатись від українського дрона під підбитою та палаючою БМП. 

Джерело: Тelegram-канал  "Реальная война"

Росіяни продовжують вражати своєю дурістю

На кадрах видно, що БМП, під яким ховаються двоє загарбників, охоплена вогнем.

Вочевидь, техніці безпеки російських військових навчити забули.

МВС України запустило портал із інформування про втрати окупантів 

Зазначається, що інформація щодо об'єктивної картини втрат армії Росії, незаконних збройних формувань так званих "ДНР" і "ЛНР", приватних військових компаній, які брали участь у збройній агресії проти України, відтепер доступна на веб-ресурсі "Потерь.НЕТ".

Міністерство внутрішніх справ України спільно з Національною поліцією України започаткували збір інформації про воєнних злочинців, які скоїли злочини на території України. Встановлено інформацію про понад 56 тисяч громадян Росії, а також представників т.зв. "ДНР" і "ЛНР", які заходили на територію України зі зброєю в руках та загинули тут, - зазначив заступник глави МВС Леонід Тимченко.

За його словами, серед ідентифікованих загиблих російських військових як найманці ПВК "Вагнера", так і російські військові з інших підрозділів.

У МВС пояснили, що ідея проекту виникла після того, як міністр оборони Росії у вересні минулого року озвучив втрати Росії у кількості 5 тис. 937 осіб, однак, за даними Генштабу ЗСУ, втрати окупантів на той час становили вже понад 50 тис. осіб.

Дані почали збирати з відкритих джерел. Цією діяльністю також активно займаються волонтерські організації, телеграм-канали, об'єктивна картина втрат висвітлюється у ЗМІ та соціальних мережах. Тому було прийнято рішення збирати цю інформацію в одному місці для того, щоб можна було пересвідчитися у реальних втратах ворога, які сьогодні є, - підкреслив Тимченко.

Заступник міністра зазначив, що наразі на порталі міститься інформація про 56 тис 827 загиблих у війні росіян. Зокрема, на сайті оприлюднені прізвища, ім'я, по батькові, місця і дати загибелі, а також фотографії.

Відвідувачі сайту, зокрема і з території Росії, мають змогу перевірити, чи містяться дані їхніх родичів або близьких у базі осіб, загиблих на території України.

Ми збираємо інформацію з відкритих джерел - з некрологів, зі ЗМІ, в соціальних мережах, в групах пам'яті, які започатковують росіяни у своїх соціальних мережах. Така інформація обробляється аналітиками Національної поліції, а також курсантами Національної академії внутрішніх справ та Харківського національного університету внутрішніх справ. Базу постійно доопрацьовують, інформацію отримують щоденно. Наше бажання - отримати інформацію про кожного загиблого та довести кількість ідентифікованих осіб до тієї кількості втрат ворога, яку подає Генштаб ЗСУ, - зазначив Тимченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?