Джамала показала фото нагороди від Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Джамала показала фото нагороди від Порошенка

Джамала показала фото нагороди від Порошенка
Джерело:  online.ua

Українська співачка  Джамала, яка перемогла в Євробаченні-2016, показала фото нагороди  "Народної артистки України", яку їй 16 травня вручив президент України Петро Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.


"Друзі, ось така новина - звання "Народна артистка України". Приємно, але я співала не заради нагород, а заради України. Дякую!", - написала Джамала.



Також, згідно із інформацією на сайті президента, Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ підняти питання про присвоєння Сусанні Джамаладіновій почесного звання Посла доброї волі ЮНІСЕФ.


"Я вважаю, що важко знайти більш гідну людини, ніж ти, - сказав Порошенко, звертаючись до Джамали під час зустрічі. - Це з одного боку буде пропагувати питання вирішення проблем дітей, питань міграції, а з іншого боку - нагадувати про те, що нам треба вирішувати і повертати Україні Крим, повертати будинок всьому кримськотатарському народу. і особливо значимо, що це відбувається напередодні 72-ї річниці депортації, подій 1944 року. Все це дуже знаково".


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися відео, як зустрічали Джамалу в аеропорту "Бориспіль" після перемоги в конкурсі Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?