Джамала різко звернулася до Путіна: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала різко звернулася до Путіна: з'явилося фото

Джамала різко звернулася до Путіна: з'явилося фото

Номер британської газети The Guardian від 14 травня вийшов з фотографією  української співачки Джамали  на обкладинці і зверненням до президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Дзеркало тижня.


На передовій газети, яка вийшла незадовго до перемоги співачки в Євробаченні, зображена Джамала в драматичному образі з заголовком "Ти чуєш, Путін?".


В The Guardian також міститься велика стаття про політичні аспекти пісні Джамали "1944", і заклик голосувати за Україну на конкурсі: "Європейці можуть показати, що вони "не байдужі до страждань" в Криму, який був анексований Росією, голосуючи за Україну на конкурсі Євробачення".


Журналіст видання підкреслює, що історичний контекст пісні "1944" стосується як депортації кримських татар, так і нинішньої ситуації на півострові. У статті приділено увагу політичній ситуації в окупованому Росією Криму та репресій щодо кримських татар.


"Якщо я виграю, - це означатиме, що сучасні європейці не байдужі, і готові почути про біль інших людей і готові співчувати", - цитує газета розмову з Джамалою.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії не можуть змиритися з перемогою України на Євробаченні-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?