Джамала та Аlyona Аlyona вразили кліпом на пісню "Жалі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала та Аlyona Аlyona вразили кліпом на пісню "Жалі"

Джамала та Аlyona Аlyona вразили кліпом на пісню "Жалі"
Джерело:  online.ua

Переможниця Євробачення-2016, талановита українська співачка Джамала та одна із найуспішніших українських реперок Аlyona Аlyona вразили шанувальників новою спільною роботою, яка нікого не залишить байдужим. Красуні презентували кліп на новий трек "Жалі", передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що текстом пісні стала спільна творчість Джамали, Аlyona Аlyona, Тетяни Мілімко та Володимира Макарівського. А музику написала сама Джамала.

"Це пісня про жалі. Всі книги про досягнення успіху, шляху до мрії, які я читала, починаються з думки про те, що важливо не шкодувати про минуле, а рухатися вперед. Жалі, думки про помилки автоматично тягнуть тебе назад. Важливо не зациклюватися на них", – розповідає Джамала.

Також артистка зазначила, що переможцем є не той, хто постійно виграє, а той, хто ніколи не здається.

"В середині композиції мені захотілося додати хіп-хоп частину – в кращих традиціях Кендрика Ламара, душевну і зі змістом. Я запропонувала написати і виконати її Аlyona Аlyona, оскільки поважаю і люблю її творчість. Крім того, у нас вже є позитивний досвід спільної роботи – трек "Забирай", що вийшов в кінці минулого року", - прокоментувала роботу співачка.

Джамала та Аlyona Аlyona – Жалі: дивитись відео онлайн

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українка Надія Шпаченко отримала Ґреммі  в категорії "Класична музика".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?