Джаред Лето безкоштовно заспівав для фанатів на пішохідному мосту в Києві - вражаюче відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Джаред Лето безкоштовно заспівав для фанатів на пішохідному мосту в Києві - вражаюче відео

Джаред Лето безкоштовно заспівав для фанатів на пішохідному мосту в Києві - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий співак та актор, соліст американського гурту 30 Seconds To Mars Джаред Лето абсолютно безкоштовно заспівав на пішохідному мосту в Києві. Відео та фото міні-концерту публікують українці та гості столиці на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

18-го липня на славнозвісному мосту зібрався натовп перехожих, бо там спонтанно виступив легендарний актор і музикант, який завітав до столиці на фестиваль UPark. Відео вуличного співу Лето опублікувала журналістка Дарина Рогачук у Facebook.

"Ми йшли собі, гуляли і побачили натовп - десь кілька десятків людей. Були в шоці, коли зрозуміли, що світова зірка просто стоїть з гітарою, без агресивних охоронців, які огороджували б від людей, співає і спілкується з перехожими. Мені важко уявити, щоб хтось із наших селебрітіс так себе вів", - поділилася враженнями журналістка.

За її словами, коли Джаред заспівав кілька своїх хітів, він попросив простого вуличного музиканта заспівати пісню українською - потім стояв, уважно слухав і насолоджувався - поруч з натовпом. Після музичного експромту, співак сфотографувався з глядачами, подякував і спокійно пішов собі у бік Труханового острову - гуляти далі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше актор та музикант Джаред Лето відмовився зніматися в байопіку про засновника журналу Playboy Г’ю Гефнера через те, що режисера стрічки Бретта Ретнера звинуватили в сексуальних домаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?