Дженніфер Еністон вперше поцілувалася з жінкою - відеодоказ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Еністон вперше поцілувалася з жінкою - відеодоказ

Дженніфер Еністон вперше поцілувалася з жінкою - відеодоказ
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка Дженніфер Еністон заінтригувала шанувальників поцілунком із жінкою - нею стала знаменита американська ведуча Еллен ДеДженерес. Відеодоказ з'явився на фансторінці ДеДженерес в Instagram, передає ONLINE.UA.

Еністон відвідала популярне американське шоу, ведучою якого є лесбіянка Еллен ДеДженерес. Під час розмови Еністон запитала у ведучої, як часто вона цілується з чоловіками. ДеДженерес перебуває у шлюбі з актрисою Портія де Россі. Ведуча відповіла, що вона "не заграє з чоловіками", але поцілуватися може. У відповідь ДеДженерес запитала Еністон, коли вона востаннє цілувалася із жінкою?

Акторка відповіла, що взагалі не пригадує такого досвіду у своєму житті. Після цих слів 50-річна кінозірка поцілувала в губи ведучу шоу. Після цього актриса зазначила, що у ДеДженерес чутливо "м'які губи".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон у 49 років не втомлюється дивувати своїх фанатів розкішною фігурою та звабливими образами.  Деякі шанувальники переконані, що ця зірка буде залишатися молодою та красивою ще найближчі 20 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?