Дженніфер Лопес показала, як прекрасно може виглядати жінка в 50 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес показала, як прекрасно може виглядати жінка в 50 років

Дженніфер Лопес показала, як прекрасно може виглядати жінка в 50 років
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка та акторка Дженніфер Лопес відсвяткувала 50-річчя і поділилася з шанувальниками знімками та відео з ювілею. Вони з'явилися на офіційній сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

Для святкування Дня народження красуня обрала золотисту сукню з розрізом майже до талії. Образ співачка доповнила традиційними для неї великими сережками-кільцями, годинником і золотистим клатчем.

Джей Ло розрізала на камеру величезний торт, мінімум, на шість ярусів, виконаний в біло-чорно-золотих кольорах. Також співачка стала за діджейський пульт і влаштувала "гарячу вечірку".

Чимало фанатів звернули увагу на те, що Джей Ло з кожним роком стає тільки красивішою та досконалішою.

"Коли дивлюся на Дженніфер - більше не боюся старіти; я вам кажу, вона і в 70 буде сексуальною та красивою; жінка-легенда; у Джей Ло все тільки починається; не фігура, а фантастика; вітаю тебе, найкрасивіша жінка планети; вона найкраща", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома американська співачка  Дженніфер Лопес похизувалася ідеальним сталевим пресом  на церемонії нагородження CFDA Fashion Awards у Нью-Йорку. Фанати красуні не втомлюються захоплюватися її спортивними досягненнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?