Дженніфер Лопес зачарувала мережу світлиною у весільній сукні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес зачарувала мережу світлиною у весільній сукні

Дженніфер Лопес зачарувала мережу світлиною у весільній сукні
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома акторка та співачка Дженніфер Лопес обожнює епатувати публіку сміливими образами. Цього разу артистка приголомшила фанатів світлиною у розкішній весільній сукні. Чимало шанувальників Джей Ло зразу ж заговорили про підготовку до весілля акторки з її нареченим Алексом Родрігесом, однак, як виявилося, цей знімок був зроблений під час зйомок комедійного весільного бойовика Shotgun Wedding, в якому головна роль дісталася саме Дженніфер Лопес. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інстаграм  зірки.

На новій світлині, яка була опублікована в Інстаграм-сторіс співачки, можна розгледіти Дженніфер у фатиновій сукні з рукавами-воланами та шлейфом, які є трендом сезону. Вбрання оголює плечі Джей Ло та підкреслює її струнку фігуру. Не можна також не звернути увагу на зачіску артистки. На кіновесілля її героїня прийде з кучерявим волоссям, зібраним у пишну зачіску.

Фанати зірки зазначають, що її дуже личить ця весільна сукня. Окрім того, вони досі плекають надію, що незабаром зможуть насолодитися справжнім весільним образом улюбленої акторки.

Згідно з даними ЗМІ, комедійний бойовик Shotgun Wedding розповідає про молоду пару, яка втратила пристрасть у стосунках. Однак вони не хочуть втрачати одне одного. Саме тому Дарсі і Том вирішили врятувати стосунки, пішовши до вівтаря. Вони орендують елітний зал та запрошують найближчих людей на весілля. Проте замість ідеальної церемонії пара отримує дуже багато проблем: банкет захоплюють озброєні злочинці, а нареченим нічого не залишається, як боронити себе і рідних. Насолодитися комедійним бойовиком Shotgun Wedding можна буде уже в 2022 рік.

До слова, продюсерами Shotgun Wedding стала сама Дженніфер Лопес та Раян Рейнольдс. Вони уже вибрали акторів на головні ролі у фільм. У стрічці з'являться Джош Дюамель, Ленні Кравіц, Чіч Марін, Д'Арсі Карден, Селена Тан, Алекс Малларі-молодший та сама Джей Ло.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудська акторка Емма Вотсон, яка є зіркою фільмів про Гаррі Поттера, закрутила роман з молодим американським бізнесменом Лео Робінтоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?