Джима Керрі загадково виправдали у справі про самогубство подруги
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джима Керрі загадково виправдали у справі про самогубство подруги

Джима Керрі загадково виправдали у справі про самогубство подруги
Джерело:  online.ua

Суд Сполучених Штатів Америки припинив розгляд відносно відомого американського актора Джима Керрі, якого звинувачували в загибелі його подруги Катріони Уайт.

Про це пише Hollywood Reporter, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Суд відмовився закрити справу про причетність Джима Керрі до самогубства екс-коханої

Раніше мати і чоловік Уайт подали в суд позов, звинувативши голлівудського актора в смерті Катріони від передозування нелегальних лікарських препаратів. За їхніми словами, саме він забезпечував подругу цими засобами.

Керрі назвав звинувачення на свою адресу спробою використовувати його. Актор стверджував, що за життя Уайт загрожувала розповісти ЗМІ, що актор заразив її захворюваннями, що передаються статевим шляхом (паппіломавірусом). Близьки подруги після її смерті припускали, що саме ці захворювання могли стати однією з причин її депресії.

Представник актора підтвердив, що розгляди щодо Керрі були припинені 25 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Керрі і Уайт зустрічалися з 2012 року, потім в їх відносинах була пауза, але роман відновився в травні 2015 року. 28-го вересня дівчина покінчила життя самогубством через п'ять днів після розставання з актором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?