Джонні Депп підтримав Україну перед тисячами фанатів після нової брехні РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп підтримав Україну перед тисячами фанатів після нової брехні РФ

Джонні Депп підтримав Україну перед тисячами фанатів після нової брехні РФ
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор та соліст гурту Hollywood Vampires Джонні Депп знову публічно підтримав Україну у війні проти РФ на тлі нового абсурдного фейку роспропаганди про те, що Депп нібито підтримує агресора. Окрім того, зірка зустрівся з уродженкою Маріуполя Іриною Федоренко та висловив свою позицію.

Джерело: Ірина Федоренко

Джонні Депп підтримав Україну на тлі нового російського фейку

За словами Ірини Федоренко, минулого місяця в німецькому місті Штутгарт група Hollywood Vampires виступила з концертом, на якій їй вдалося також побувати.

Голлівудський актор не лише зробив спільне фото з нашою художницею, а й поговорили про Україну та російські фейки про візит актора до Москви.

Ба більше, під час виступу гурту Джонні Деппа на сцені з'явився український прапор.

Перед концертом ми говорили по Україну, і під час шоу на сцені з'явився наш прапор, – розповідає Ірина Федоренко.

Фото - facebook.com

Для художниці це друга зустріч зі знаменитістю. Вперше вони зустрілися 27 червня на концерті в Гамбурзі, де Ірина здивувала Деппа його портретом. Вдруге актор спілкувався з нею через кілька тижнів.

Не можна також не згадати про те, що Hollywood Vampires вже не вперше підтримують Україну. У мережі можна побачити чимало роликів з виконанням пісні Heroes ("Герої"), під час якої на сцені демонструють кадри з війни та синьо-жовтий прапор.

Що відомо про новий російський фейк про Джонні Деппа

Минулого місяця кремлівські пропагандисти почали поширювати фейки про те, що Депп планує візит до Москви, аби записати спільний трек з місцевим гуртом та відвідати російські міста.

За це йому нібито обіцяли заплатити 370 тисяч доларів.

Після цього, на московській прем’єрі нового фільму "Фаворитка" з Деппом у головній ролі, актор начебто звернувся до росіян із закликом насолодитися фільмом та "берегти себе".

Однак пізніше представник зірки пояснив, що цей ролик не адресований росіянам, як вони це подали, а готувався до всесвітньої прем'єри фільму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?