Джонні Депп просить про допомогу своїх фанатів - цікаві подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп просить про допомогу своїх фанатів - цікаві подробиці

Джонні Депп просить про допомогу своїх фанатів - цікаві подробиці
Джерело:  online.ua

Головний голлівудський красень та талановитий актор Джонні Депп вразив фанатів неочікуваним рішенням - він нарешті створив особистий профіль у популярній соціальній мережі Instagram. Як виявилося згодом, така ідея виникла у актора, коли він замислився про те, як можна допомогти людям у боротьбі з пандемією. Депп захотів підтримати суспільство у період спалаху коронавірусу та озвучити головне прохання до шанувальників та усіх небайдужих - Джонні просить усіх про взаємодопомогу, розуміння та підтримку у такі скрутні часи для людства, передає ONLINE.UA.

Цілком можливо, що голлівудський красень надихнувся прикладом зіркових колег, які не втомлюються мотивувати фанатів дотримуватися карантинного режиму та діляться власними порадами для дозвілля в самоізоляції. Актор також не оминув тему пандемії коронавірусу та звернув увагу людей на ті проблеми, які спричинила недуга – безробіття та відсутність належної медичної допомоги.

"Нам потрібно допомагати одне одному впродовж цих темних часів, це тяжчий час для тих, кого ми любимо, для нашої громади, для світу, для майбутнього та для кожного з нас… Будьте в безпеці, будьте здоровими і залишайтеся вдома", - просить усіх Джонні Депп.

Окрім того, талановитий актор порадив фанатам розваги, яким свого часу допомагав дітям боротися з нудьгою: малювання, читання, навчання, гра на музичних інструментах, зйомки власних фільмів на телефон та створення особистих плейлистів.

"Джонні, ми так тебе тут чекали; приємно чути ці слова від свого кумира; золоті слова; якщо Джонні Депп просить нас залишатися вдома - його потрібно послухати; відео, яке зробило мій день; чудові поради", - коментують звернення актора його фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше актор Том  Генкс зі своєю коханою Рітою Вілсон вирішили спробувати врятувати планету від COVID-19 - вони стали донорами крові для розробки вакцини проти коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?