Джонсон хоче позмагатися за пост лідера консерваторів після відставки Трасс
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон хоче позмагатися за пост лідера консерваторів після відставки Трасс

Джонсон хоче позмагатися за пост лідера консерваторів після відставки Трасс
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися політичному редактору Times Стівену Суінфорду, цілком можливо, що колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон буде брати участь у перегонах за лідерство у Консервативній партії, щоб замінити Ліз Трасс, яка 20 жовтня оголосила про свою відставку. 

Джерело: Фейсбук-сторінка The Times and The Sunday Times

Джонсон планує поборотися за пост лідера консерваторів

Мені сказали, що Борис Джонсон, як очікується, візьме участь у змаганні за лідерство консерваторів. Він проводить зондування, але, як кажуть, вважає, що це питання національних інтересів, - повідомив Стівен Суінфорд.

Варто також зазначити, що опитування YouGov підтвердило, що переважна більшість британців бачить колишнього прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона знову на цій же посаді.

Фото - скриншот

 Що відомо про відставку Ліз Трасс

 20 жовтня прем'єр-міністерка Великої Британії Ліз Трасс офіційно оголосили про наміри подати у відставку.

Варто звернути увагу на те, що заява політикині пролунала на 45-й день перебування на посаді прем'єрки. Її термін перебування на посту став найкоротшим в історії.

На тлі серйозних економічних проблем, спровокованих ухваленням міні-бюджету, депутати британського парламенту від Консервативної партії почали публічно закликати прем'єр-міністерку піти у відставку. Однак сама Ліз Трасс до 20 жовтня запевняла, що не планує йти з посади.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?