Джошуа оцінив бойові здібності Усика перед дуеллю за титули
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа оцінив бойові здібності Усика перед дуеллю за титули

Джошуа оцінив бойові здібності Усика перед дуеллю за титули
Джерело:  online.ua

Вже незабаром на ринг один проти одного вийдуть українець Олександр Усик і чемпіон-британець Ентоні Джошуа, який напередодні довгоочікуваної події виступив з коментарем щодо здібностей суперника.

Джерело: ESPN

За словами чемпіона чотирьох версій у суперважкому дивізіоні, Усик може бути надзвичайно загрозливим суперником на ринзі.

“Яку найбільшу загрозу я чекаю від Усика на боксерському рингу? Я б сказав, що це позиція шульги. Він бився з багатьма ортодоксами, але під час тренувального табору я готувався до цього. Я дізнався, де мені треба ставити ноги, як контролювати лівшу і, в цілому, в який момент треба завдавати удару у відповідь”, - вважає британець.

Джошуа звернув увагу на значний досвід Усика у боях саме проти таких суперників, які схожі на британця.

“Небезпека полягає в тому, що він звик битися з такими хлопцями, як я. Упродовж усієї кар'єри, його суперники діяли практично однаково у бою з ним. Але останні три місяці, мені довелося готуватися до нього, тому я можу сказати, що адаптувався”, - пояснив він.

Що відомо про бій Усик - Джошуа

Дату бою призначено на суботу, 25 вересня. Він відбуватиметься у Лондоні, а битимуться боксери за володіння титулами чемпіону світу в суперважкій вазі IBF, WBO, WBA і IBO.

Наразі всіми цими поясами володіє Джошуа, однак він ризикує їх програти на користь Усика. Утім, українському боксеру необхідно буде провести другий матч-реванш проти британця, який намагатиметься таким чином оскаржити першу поразку.

Якщо у першому ж бою програє Усик, реваншу не передбачено за контрактом.

Прогноз Тайсона Ф’юрі

Британський важковик Тайсон Ф’юрі вважає, що його земляк-чемпіон Ентоні Джошуа отримає не дуже складну перемогу над українським боксером.

На думку британського бійця, Усика не можна назвати повноцінним представником суперважкого дивізіону боксу. Він, зокрема, згадав проблеми українця у протистоянні на ринзі з Дереком Чісорою — важковиком, якого той ледь здолав навіть попри його “пенсійний” вік.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?