Ф'юрі накинувся із зухвалою критикою на всіх конкурентів — Усика, Джошуа та Вайлдера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі накинувся із зухвалою критикою на всіх конкурентів — Усика, Джошуа та Вайлдера

Ф'юрі накинувся із зухвалою критикою на всіх конкурентів — Усика, Джошуа та Вайлдера
Джерело:  online.ua

Британський боксер Тайсон Ф’юрі напередодні виступив з критикою на адресу буквально всіх суперників і потенційних конкурентів-ваговиків - Деонтея Вайлдера, Етоні Джошуа та Олександра Усика.

Джерело: Ringnews24

За словами боксера, він буквально не сумнівається у перевазі над кожним з топових представників свого найважчого дивізіону. Швидким нібито має виявитися його очікуваний бій проти американця Вайлдера - британець сподівається отримати остаточну перемогу вже до кінця 7-го раунду.

Своїх колег у дивізіоні Ф’юрі вважає неробами, які незаслужено були “розкручені” та досягли відповідного статусу сьогодні.

“Я збираюся нокаутувати Уайлдера ще раніше, ніж у нашому попередньому бою. Якщо він не зміг побити мене після трьох років поза рингом і втрати 63 кілограмів, то він ніколи не зможе цього зробити. Ніхто з них не зможе. Вони є лише розхваленими неробами. Всі вони: Джошуа, Усик, Уайлдер. Всі вони нероби, вони мені не рівня”, - наголосив Ф’юрі.

Наступні бої Ф’юрі

Раніше передбачалося, що британський ваговик буде битися проти земляка Джошуа за статус абсолютного чемпіона світу в дивізіоні. Утім, колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер звернувся до суду проти британського суперника, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Тайсона зобов’язали фактично провести новий бій проти старого “ворога” вже до 15 вересня 2021 року, однак пізніше дати перенесли.

Рейтинг Усика у боксі

Престижне спортивне видання The Ring, яке висвітлює тему боксу, оновило власний світовий рейтинг найкращих бійців, до якого зокрема потрапив український спортсмен.

За оприлюдненими даними, лідером-чемпіоном рейтингу став британський важковик Тайсон Ф’юрі. За ним одразу ж на першій сходинці знаходиться наразі інший британець Ентоні Джошуа.

Усик обійняв за версією спортивних експертів 10-те місце рейтингу та замкнув таким чином відповідний ТОП найкращих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?