Нову дату третього бою Ф'юрі — Вайлдер офіційно узгодили
Категорія
Спорт
Дата публікації

Нову дату третього бою Ф'юрі — Вайлдер офіційно узгодили

Нову дату третього бою Ф'юрі — Вайлдер офіційно узгодили
Джерело:  online.ua

Боксери Тайсон Ф’юрі та Деонтей Вайлдер мали б зустрітися на ринзі у новому бою вже в липні, однак коронавірус зірвав цей план, сторонам довелося обрати нову дату для зіткнення.

Джерело: Top Rank Boxing

За оприлюдненими даними, бій відбудеться у 2021 році. Наразі його заплановано на 9 жовтня.
Місцем проведення третьої зустрічі боксерів стане арена T-Mobile в американському Лас-Вегасі.

Сам Ф’юрі у коментарі для Boxing Scene оптимістично для себе прогнозував двобій. Він вважає, що буквально “розмаже” Вайлдера вдруге (перший їхній бій завершився нічиєю).

“Я хотів 24 липня розмазати цього бездомного, але тепер побиття почекає. Не сумнівайтеся, що я повернуся сильнішим, ніж будь-коли. Ми з Уайлдером будемо битися 9 жовтня – я його вирубаю”, наголосив він.

Згідно з уточненням журналіста Майка Коппінджера, Ф’юрі, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус COVID-19, вже одужав від інфекції. Передбачається, що спортсмен мав лише легкі ознаки захворювання.

Бій Ф’юрі - Вайлдер

Колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Тайсона зобов’язали фактично провести новий бій проти старого суперника вже до 15 вересня 2021 року, хоча той збирався виходити на ринг проти земляка Етоні Джошуа. Їхнє зіткнення мало б визначити абсолютного чемпіона світу.

На бою наполягав особливо промоутер Джошуа — Едді Хірн. Він ще навесні стверджував, що у першій половині травня боксери підпишуть контракт, а сам бій безпосередньо відбудеться у першій половині літа.
Гонорари для обох бійців мали б стати рекордними для сучасного боксу — до 100 мільйонів доларів США. Утім, пізніше було оголошено про винагороду трохи меншу, до 75 мільйонів доларів.

Цей бій виявився неможливим та наразі його проведення у майбутньому неможливо спрогнозувати - бійці можуть втратити частку власних титулів, тож “абсолютність” не буде досягнуто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?