Дату бою Усик — Джошуа перенесли через позицію британця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дату бою Усик — Джошуа перенесли через позицію британця

Дату бою Усик — Джошуа перенесли через позицію британця
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Ентоні Джошуа звернувся до команди майбутнього опонента Олександра Усика з пропозицією про відтермінування бою за титульний пояс WBO.

Джерело: DAZN Boxing Show

Раніше передбачалося, що бій Усик - Джошуа мав відбутися вже влітку 2021 року. Утім, його дату було змінено, а напередодні підтверджено - саме британська сторона стала ініціатором.

За словами промоутера Едді Хірна, попередня дата вказувала неа 14 серпня, однак Джошуа запропонував інше.

“Спершу ми працювали над іншою датою – 14 серпня. Але коли запропонували її Джошуа, то він і його команда відразу ж дали зрозуміти, що цей варіант їх не влаштовує”, - зауважив він.

Джошуа звернув увагу на те, що тривалий час очікував вихід на ринг проти земляка Тайсона Ф’юрі, з яким вони б посперечалися за звання абсолютного чемпіона світу. Після зміни суперника британець запросив більше часу на тренування, оскільки це означає зовсім інший підхід.

“Ентоні сказав: “Послухай, останні 4 або навіть 5 місяців я готувався до бою за звання абсолюту з Тайсоном Ф'юрі. По-перше, мене все ще гризе, що бій з Ф'юрі зірвався. По-друге, Усик – це зовсім інший опонент, під якого потрібні зовсім інші спаринг-партнери. Тому ми відсунули бій на 7 тижнів, щоб дати час Джошуа перезавантажитися і знову повернутися до тренувань”, - наголосив Хірн.

Наразі передбачається, що Усик і Джошуа проведуть бій у Лондоні 25 вересня. Місцем його проведення стане арена футбольного клубу “Тоттенгем”.

Претензії Усика до Джошуа

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Утім, плани промоутерів порушив Деонтей Вайлдер. Він звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?