Промоутер відповів щодо опції реваншу в контракті Усика та Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер відповів щодо опції реваншу в контракті Усика та Джошуа

Промоутер відповів щодо опції реваншу в контракті Усика та Джошуа
Джерело:  online.ua

Боксери Олександр Усик та Ентоні Джошуа, які вже незабаром зустрінуться для розіграшу чемпіонського поясу WBO, узгодять контракт з опцією реваншу, стверджує промоутер Едді Хірн.

Джерело: BoxingScene

За словами бізнесмена, перший бій може бути проведений між українцем і британським чемпіоном вже у вересні.

Водночас він відзначив рідкість реваншу у поєдинках, де чемпіон зустрічається з обов’язковим претендентом на титул. Утім, незвичність не робить такий варіант неможливим.

“У контракті на бій Усика та Джошуа буде опція реваншу. Всі умови вже затверджені. Якщо говорити про цю ситуацію, то прошу зауважити, що часто повторний поєдинок стає найбільшим у кар'єрі того чи іншого боксера. Енді Руїс-молодший отримав великі гроші за реванш із Ентоні, тому Усик може заробити статок, якщо поб'є Джошуа в першому бою”, - пояснив Хірн.

Бій Усик - Джошуа

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Утім, плани промоутерів порушив Деонтей Вайлдер. Він звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Станом на червень бій за абсолютне чемпіонство відкладений, а зіткнення між Ф’юрі та його старим американським опонентом призначене вже на другу половину липня.

Одночасно з цим дата проведення бою між українським претендентом і британським чемпіоном станом на середину червня залишається неузгодженою. Раніше Джошуа намагався всіма силами не погоджуватися на відповідний бій та провести дуель за абсолютне чемпіонство.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?