Промоутер Усика оцінив потенційний гонорар боксера за бій з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика оцінив потенційний гонорар боксера за бій з Джошуа

Промоутер Усика оцінив потенційний гонорар боксера за бій з Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик може отримати за бій проти британського чемпіона Ентоні Джошуа десятки мільйонів доларів США як гонорар.

Джерело: YouTube-канал Andrey Burenok про бізнес

За словами промоутера Олександра Красюка, розподіл гонорарів сягатиме приблизно 80% на 20% на користь британця.

“Місяць тому ми отримали документ, що офіційне розділення в бою Джо Джойс - Олександр Усик буде 80 на 20. Але сторона Джойса була не згодна, і вони подали апеляцію. А тепер ми опинилися у зворотній позиції, коли 80 на 20 - не на нашу користь”, - пояснив він.

Утім, бій все ще не узгоджений, Однак обидві сторони, команди Усика та Джошуа, регулярно звітують про прогрес у цьому напрямку.

“Мільйони доларів. Не десятки, десятки йдуть в разі перемоги Усика”, - наголосив Красюк.

Бій Усик — Джошуа

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Утім, плани, судячи з усього, зіпсував колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер. Він звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Станом на червень бій за абсолютне чемпіонство відкладений, а зіткнення між Ф’юрі та його старим американським опонентом призначене вже на другу половину літа.

Раніше менеджер Красюк наголошував, що Усик вже два місяці станом на другу половину травня знаходиться у тренажерному залі, де потужно працює над своєю формою та майстерністю. Утім, бій поки що не затверджено.

“На 90% бій зроблено, коли боксери перебувають вже в роздягальнях. Може трапитися все, що завгодно: травма, форс-мажорні обставини у світі. Зараз досить турбулентний період, тому складно говорити. Рухаємося нормально, плануємо на кінець серпня провести цей поєдинок”, — резюмував тоді він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?