Промоутер згадав ймовірні проблеми з організацією бою Усик — Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер згадав ймовірні проблеми з організацією бою Усик — Джошуа

Промоутер згадав ймовірні проблеми з організацією бою Усик — Джошуа
Джерело:  online.ua

Промоутер британського чемпіона Ентоні Джошуа Едді Хірн позитивно оцінив процес організації його бою проти українця Олександра Усика.

Джерело: boxingscene.com

За словами промоутера, найкращим варіантом сьогодні був би бій Джошуа проти Тайсона Ф’юрі, однак зустріч з українським боксером також добра для британця.

“До тих пір поки все проходитиме гладко, і ніхто не спробує виставити себе розумнішим за всіх інших, переговори по поєдинку триватимуть. Я вважаю, що це дуже хороший поєдинок. Це не бій з Ф'юрі, але все ж це також гідний варіант.

Ми все ще ведемо переговори, але думаю, якби обидві сторони звернулися до WBO з проханням дати нам більше часу, то вони пішли б на поступки. Хочу сказати, ми або домовимося зі стороною Усика або підемо”, - наголосив Хірн.

Він звернув увагу, що британська сторона в цьому питанні не піде на “промоутерські торги” та не робитиме ставки, аби не “возитися з усім цим”.

“До речі, я не звинувачую WBO в тому, що зараз відбувається. Вони були терплячими, і коли прийшов час, зробили те, що повинні. Так що мене не дратує ця організація, мене дратує, що Джошуа постійно говорять з ким битися”, - стверджує промоутер.

Бій Усик - Джошуа

Хірн говорить про “примушення” його клієнта до боїв, однак за правилами боксерських організацій на кожен чемпіонський титул можуть претендувати за відповідних умов інші бійці. Статус цих претендентів може бути обов’язковим - чемпіон не може уникнути захисту титулу чи його автоматичного позбавлення у разі відмови.

Саме таким обов’язковим претендентом був Олександр Усик, проте британський боєць систематично уникає його на ринзі.

Абсолютний бій Джошуа - Ф’юрі

Донедавна світовий бокс чекав на проведення бою за звання абсолютного чемпіона між двома титулованими британцями. Утім, американський арбітражний суд нещодавно ухвалив рішення на користь боксера Деонтея Вайлдера, який намагається змусити Тайсона Ф’юрі провести третій узгоджений бій до 14 вересня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?