Лопес погрожує Ломаченку швидким нокаутом на потенційному реванші
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лопес погрожує Ломаченку швидким нокаутом на потенційному реванші

Лопес погрожує Ломаченку швидким нокаутом на потенційному реванші
Джерело:  online.ua

Американський абсолютний чемпіон світу з легкої ваги Теофімо Лопес пригрозив колишньому супернику Василю Ломаченку нокаутом у разі нової зустрічі на ринзі.

Джерело: Fight Hub TV

За словами Теофімо, Ломаченко просто не звик програвати, а ще більше йому болюча поразка від втрати одночасно всіх чемпіонських титулів.

У жовтні 2020 року Лопес здолав рішенням суддів українського чемпіона на ринзі. Бій пройшов у Лас-Вегасі після довготривалого та проблемного узгодження.

Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Тепер американський чемпіон стверджує, що у разі нового бою проти Ломаченка він влаштує надзвичайно швидкий нокаут.

“Ломаченко залишився в минулому. Зрештою, я забрав у нього серце. Навіть якщо ми проведемо ще один бій, в цей раз я його нокаутую. І це не просто розмови”, - наголосив він.

До абсолютного бою з українським боксером Лопесу пропонували гонорар навіть менше одного мільйона доларів США. Наразі ж проти нього бажають вийти на ринг одразу кілька суперників.

“Я ще на старті, коли тільки почав це, говорив людям: “Вам краще отримати мене зараз, оскільки у вас більші шанси побитися зі мною зараз, а не пізніше. Тепер занадто пізно для всіх”, - резюмував Лопес.

Наступні бої Ломаченка й Лопеса

Станом на кінець травня обидва боксери вже узгодили наступні дуелі, які вони проведуть проти окремих суперники. Американець наразі готується до виходу на ринг з Джорджем Камбососом, який претендує на пояс IBF.

Своєю чергою Ломаченко битиметься проти японського опонента Масайосі Накатані. Цей двобій запланований вже на 26 червня, прийматиме подію Virgin Hotel в американському Лас-Вегасі.

Реванш між двома суперниками після першого зіткнення залишається все ще неузгодженим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?